Frisör Kungsholmen

Välkommen till den ledande salongen på Kungsholmen | 08-650 01 20

Din frisör på Kungsholmen

EN FRISÖRSALONG I FRAMKANT

Vår affärsidé är lika enkel som den är självklar. Vi vill ge alla våra kunder behandlingar av hög kvalitet. Du ska heller inte behöva vänta flera dagar på en tid. Vi erbjuder drop-in och har alltid många duktiga frisörer på plats. Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller på telefon för att boka en tid eller för att få mer information om vad vi kan erbjuda!

Servicekänsla och atmosfär

Vi vågar påstå att vi är en av de ledande frisörsalongerna på Kungsholmen, med en välkomnande atmosfär och känsla för de senaste trenderna. Du kan alltid känna dig trygg i händerna på våra frisörer. De har alla lång erfarenhet och stor yrkesstolthet. De vill att du skall känna dig nöjd och självsäker i din frisyr när du är färdig.

salong hårvård

Tekniskt kunnande kombinerat med ett trevligt bemötande och intresse för hur just du vill ha ditt hår får du hos oss. Vi vet hur viktigt det är att känna sig tillfreds med sin frisyr då den är en stor del av hur du framställer dig själv. Din frisyr ska självklart passa dig och din stil.

Alltid först med det senaste

När det kommer till hår gäller det att både ha koll på trender och utveckling, men självklart också på hur olika hårtyper beter sig, vad som passar olika ansiktsformer och vilka färger som passar till en persons hudton. Vi håller oss självklart uppdaterade kring nya trender och tekniker inom klippning och färgning, men vet att det är minst lika viktigt med en dialog med kunden så att han eller hon får det som efterfrågas.

Ett komplett utbud

Om du ska på fest eller om det är dags för bröllop kan vi självklart också hjälpa till med att göra dig extra fin för såna tillfällen. En fin uppsättning som håller för både fest och dans kräver ett ordentligt underarbete och skall utformas så att den framhäver både kläder och makeup på ett bra sätt. Vi kan ge dig rådgivning kring vad vi tror skulle passa just dig så att ditt utseende framhävs och håret ger en extra glans till din dag. 

hårvård produkter

Detsamma gäller givetvis för dig som vill ha en ny klippning, toning, färgning eller permanent för vardagen. Vi ger dig gärna tips och råd om du känner att du skulle vilja förnya dig och göra något annorlunda.

För att komplettera din frisyr med rätt produkter erbjuder vi också ett brett utbud av av schampo och balsam för rengöring, hårserum och inpackningar samt produkter för styling från ett flertal märken.

Klippning när det passar dig

Vi har drop-in dagligen så att du lätt ska kunna komma in när det passar dig. Om du vill komma till en särskild frisör hos oss är det dock bäst att du ringer eller kommer in i förväg för att boka en tid så att du är säker på att han eller hon är tillgänglig.

Andra behandlingar

Utöver hårbehandlingar erbjuder vi även plockning av ögonbryn och färgning av ögonbryn och ögonfransar. Vi utför även trådning av både bryn och ansikte, och är specialister på rakning med kniv.

Välkommen till oss på Hair Lounge Kungsholmen och få en riktigt bra klippning!

Kom in till oss som drop in-kund eller kontakta oss i förväg!